Tampereen Pyrintö pelaa torstaina 21.1. Bisons Loimaata vastaan vieraissa kello 18:30.

Bisonsille ottelu tulee todella kovaan väliin, kun loimaalaiset pysyivät Euroliiga-joukkue Moskovan TsSKA:n edessä liki 30 minuuttia sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla, mutta Bisons hävisi lopulta 98-82 VTB-liigassa. Bisonsilla on Pyrintö vastassa nyt torstaina ja vastustaja ei siitä ainakaan huonone, kun loimaalaiset matkustavat ensi maanantaiksi Moskovaan toisen Euroliiga-joukkue Himkin vieraaksi.

Kotoisessa Korisliigassa Bisons on sarjataulukon viidennellä sijalla kaksi voittoa Pyrinnön edellä. Pyrinnön tavoin Bisons on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan puolet, mutta joukkueella on alla tappio Kouvoista viime lauantailta.

Pyrinnöllä on taas takanaan kotivoitto, kun tamperelaiset olivat tylyjä isäntiä Helsinki Seagullsille Pyynikillä voittaen 83-55. Loukkaantumisista viime viikolla kärsinyt Pyrintö on myös saanut kokoonpanoonsa takaisin Topias Palmin ja Andrais Thorntonin.

– Biisoneiden hienot matsit jatkuvat. Ensin TsSKA, välissä Pyrintö ja ensi viikolla Himki. Meidän ja Loimaan aiemmat kohtaamiset ovat menneet ristiin tiukkojen kamppailujen jälkeen. Lisäksi molemmissa otteluissa pistemäärät ovat jääneet alhaisiksi ja uskon myös tällä kerralla näin tapahtuvan molempien joukkueiden puolustaessa intensiivisesti ja tarkasti. Vierasvoittoon tarvitsemme onnistumista levypallopelaamisessa ja tilannekovuudessa. Tämän lisäksi Zenon ja Colemanin temposirkusta hyökkäyspäässä pitää pystyä hillitsemään, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen mietiskelee Pyrinnön sivuilla.