Loimaan Bisons nappasi voiton Tampereen Pyrinnöstä lukemin 77-67. Yleisö pääsi näkemään hyvätasoisen ottelun, jossa ratkaisu nähtiin loppujen lopuksi kolmannella neljänneksellä Bisonsin päästyä kymmenen pisteen johtoon.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen tunnusti vastustajan olleen tällä kertaa parempi.

– Onnittelut Biisoneille. Mielellään olisin koripallofanina ollut katsomassa peliä. Biisonit olivat himpun verran parempia, pystyivät pitämään intensiteettinsä kasassa 40 minuuttia paremmin. Meillä on ollut pieniä loukkaantumisia. Olisi ollut ehkä parempi, ettei Cavén olisi pukenut lainkaan. Thorntonin alaraajavamma vaivaa eikä hän saa tehoja itsestään. Topias Palmi palautuu loukkaantumisestaan. Hyvä hytinä, että meistä kuullaan vielä, Palviainen sanoi Korisliigan sivuilla.

Bisonsin päävalmentaja Greg Gibsonia pressissä tuurannut Damion Dantzler tykkäsi ottelun tunnelmassta.

– Olemme rakentaneet melko hyvän rivarly-asetelman Loimaan ja Tampereen välille viime vuosina. Molemmat tulivat hyvin valmistautuneina otteluun. Tunnelma oli kiihkeä ja intensiteetti kova. Hieno ottelu. Saimme valmistautua ja tehdä scoutit kunnolla. Nyt meille on tulossa iso ottelu Suomen omaa poikaa Petteri Koposta ja hänen Himkiään vastaan