Viime kauden NBA-finalisti Cleveland Cavaliers pelasi ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentaja Tyronn Luen alaisuudessa. Tuloksena oli nolo tappio kotikentällä.

Cleveland joutui taipumaan kotikentällään Chicagolle LeBron Jamesin 26 pisteestä huolimatta. Minnesota katkaisi Memphisin neljän ottelun voittoputken ja Phoenix voitti viimeisellä sekunnilla Atlantan. Ottelussa Tyson Chandler teki Phoenixin uuden seuraennätyksen kahmiessaan peräti 27 levypalloa. New Orleans kukisti kotonaan Milwaukeen ja Danilo Gallinari oli liekeissä Denverin voittaessa Detroitin. Italialaispelaaja upotti 30 pistettä ottelussa.

Portland antoi kyytiä Lakersille Damian Lillardin heiluttaessa tahtipuikkoa 36 pisteen edestä ja DeMarcus Cousins oli hurjassa vireessä pussittaen uransa ennätyspisteensä 48 Sacramenton voittaessa Indianan. Indianalta Paul George tilastoi 34 pinnaa.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-New York 97-84
New Orleans-Milwaukee 116-99
Minnesota-Memphis 106-101
Cleveland-Chicago 83-96
Phoenix-Atlanta 98-95
Denver-Detroit 104-101
Portland-Lakers 121-103
Sacramento-Indiana 108-97