Sarjanelonen Kouvot (13/11) isännöi Mansikka-aholla keskiviikon Korisliigakierroksen ainoassa ottelussa sarjanousija BC Nokiaa (9/14).

Nokialaiset ovat aloittaneet ylimmällä sarjatasolla melkoisen pirteästi, sillä joukkue on sarjataulukon sijalla seitsemän. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti ja molemmilla kerroilla kotijoukkue on ollut selvän oloisesti niskan päällä.

Kouvot voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen lokakuun lopulla kotonaan Mansikka-aholla pistein 106-77 (54-41). BC Nokia oli puolestaan vahvempi joulukuun puolivälissä Nokialla, kun kotijoukkue voitti ottelun selvästi pistein 88-67 (34-34). Kouvot on ollut tähän asti vahva joukkue kotonaan (8/2) ja vastaavasti Nokian vieraspelit (2/9) ovat sujuneet mollivoittoisesti. Viimeisestä viidestä ottelustaan Kouvot on voittanut kaksi ja BC Nokia yhden. Keskiviikon ottelussa Kouvot yrittää kasvattaa peräkkäisten kotivoittojen määrän viiteen. Kouvoilla on runkosarjaa jäljellä 12 ottelua joista se pääsee pelaamaan kotisalissaan peräti kahdeksan kertaa.

– Nokia on kokenut joukkue, josta löytyy laajuutta. Fyysinen ja isokokoinen etukenttä pystyy scoraamaam monipuolisesti. Pallonliike ja pallonpaine tarkkailussa tässä ottelussa, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen korostaa Kouvojen sivuilla.