Rankan alkukauden jälkeen jaloilleen noussut KTP-Basket on ottanut viimeisestä neljästä ottelusta kolme voittoa ja on noussut tosissaan mukaan taisteluun pudotuspelipaikasta. Perjantaina joukkue saa vastaansa sarjan kärkipään joukkueen Loimaan Bisonsin.

Kotkalaisten päävalmentaja Anton Mirolybov tietää, mitkä ovat ottelun lähtökohdat.

– Asetelma on tänään varmasti meidän sisäpeli vastaan heidän takakenttä. Bisons pystyy pelaamaan kovalla intensiteetillä ja siihen meidän pitää pystyä vastaamaan. Martin Zeno on varmasti tärkein yksittäinen pysäytettävä, mutta Bisons on täynnä hyviä pelaajia. Esimerkiksi Matias Ojala pelaa parasta kauttaan, Mirolybov arvioi Korisliigan verkkosivuilla.

Bisonsin päävalmentaja Greg Gibsonilta ei ole jäänyt huomaamatta KTP:n vire.

​​- KTP pelaa tällä hetkellä erittäin hyvin. He pelaavat joukkueena huomattavasti paremmin kuin aiemmin. Toivottavasti mekin pystymme pelaamaan yhteen kummassakin kenttäpäädyssä, sillä sitä vaaditaan voittoon, yhdysvaltalainen tuumii.