Itäisen konferenssin kakkospaikalla majaileva Toronto Raptors kaatoi viime yönä New York Knicksin luvuin 103-93. Voitto oli Raptorsille peräti kymmenes peräkkäinen. Kotijoukkue pystyi säilyttämään kymmenen pisteen puoliaikajohtonsa, sillä joukkueet pelasivat tasan kaksi viimeistä neljännestä. Knicksin taakkaa vaikeutti edelleen Carmelo Anthonyn poissaolo. Raptorsin tehomiehinä häärivät Kyle Lowry ja DeMar DeRozan. Kumpikin miehistä pussitti 26 pistettä. Tappio oli Knicksille neljäs peräkkäinen.

Läntisen konferenssin hännille jumittunut Los Angeles Lakers kärsi jälleen tappion, kun Chicago Bulls haki vierasvoiton luvuin 114-91. Lakersin peli kaatui huonoon alkuun, sillä se hävisi ensimmäisen neljänneksen rumasti 15-32. Loppupeli pelattiin huomattavasti tasaisemmissa merkeissä, mutta kotijoukkue ei saanut kiriä aikaiseksi. Bullsin Jimmy Butler pussitti 26 pistettä ja antoi kymmenen syöttöä. Pau Gasol antoi hyvää tulitukea 21 pisteellään ja kahmi 12 levypalloa. Tappio oli Lakersille kahdeksas peräkkäinen.

New Orleans Pelicans otti kotivoiton Sacramento Kingsistä lukemin 114-105. Voitto oli Pelicansille neljäs viimeiseen viiteen otteluun ja tappio Kingsille kolmas peräkkäinen. Voittajien suurin sankari oli Ryan Anderson 36 pisteellään.

NBA viime yönä

Indiana-Atlanta 111-92

Washington-Denver 113-117

Memphis-Milwaukee 103-83

New Orleans-Sacramento 114-105

Toronto-New York 103-93

LA Lakers-Chicago 91-114