Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua ja Bisons sekä Seagulls ottivat niistä suurinumeroiset voitot.

Bisons kukisti vieraskentällä KTP:n 97-74 (49-44). KTP sinnitteli Bisonsin kintereillä vielä ensimmäisen puoliajan, mutta toisella loimaalaiset alkoivat hiljalleen tehdä rakoa ja iskivät isäntäjoukkueen lopullisesti kanveesiin päätösneljänneksellä.

Martin Zeno kunnostautui Bisonilta 25 pisteen edestä ja Aubrey Coleman säesti 22 pisteellä. Tuukka Kotti upotti 16 ja Matias Ojala 12 pistettä. Kotkalaisilta Darren Duncan oli tehokkain 21 pisteellä, Samuel Haanpää upotti 13, Devonne Giles 12 ja Joonas Lehtoranta 10.

Perjantain toisessa ottelussa Seagulls liihotti selvään 92-66 (37-30)-voittoon. Vähäkorisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Seagulls pisti heittomyllyn pyörimään, kun se kolmannella neljänneksellä tykitti peräti 34 pistettä ja Vilpas putosi kärryiltä.

Carl Lindbom heitti ottelussa 18 pistettä, paluun kentille tehnyt Jason Conley upotti 16 samaten kuin Terrence Watson ja James Sinclair ja Travis Releford kasasivat 14 pistettä. Vilppaalta Juho Nenonen upotti peräti seitsemän yhdeksästä kolmosestaan ja tilastoi 23 pistettä. Okko Järvi ja Austin Dufault heittivät 13 pinnaa.