KTP pysyi puoliajalle asti Loimaan Bisonsin kyydissä Korisliigan kamppailussa Steveco Areenalla perjantai-iltana, mutta sitten tuli noutaja. Vierailija oli aktiivisempi ja aggressiivisempi ja se voitti täysin ansaitusti 97-74 (49-44).

KTP joutui Bisons-kamppailuun ilman jalkavaivaista Sefton Barrettia. Hänen tuuraajakseen hankittu LaMarcus Reed ennätti Helsinki-Vantaalta Steveco Areenalle juuri ennen ottelun alkua, muttei luonnollisestikaan pelannut.

KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov oli jokseenkin tyytyväinen joukkueensa ensimmäisen puoliajan peliesitykseen.

– Hyökkäsimme silloin äärimmäisen hyvin. Loimaan korilla homma toimi, mutta ongelmia syntyi, kun Bisons pääsi juoksemaan liian helppoja koreja meidän päätyymme. Tauon jälkeen vieraat tulivat pukukopista järkyttävän kovalla intensiteetillä, emmekä me pysyneet siihen vastaamaan. Kolmas neljännes ei ollut enää meiltä hyvää, eikä viimeisellä kympillä pelattu enää voitosta, vaikka alkajaisiksi eroa olikin vain 11 pistettä, paketoi Mirolybov pelin KTP:n sivuilla.

KTP:n pelintekijä Darren Duncan harmitteli joukkueensa suurta menetysten määrää (18).

– Bisonsin tasoista joukkuetta vastaan ei voi pärjätä noilla menetyksillä, ja kannan tapahtuneesta vastuuni. Loimaa ”tappoi” meidät kolmannella neljänneksellä. Jouduimme mukaan siihen vastustajan vauhtimyllyyn, jossa he ovat hyviä.