Seagulls kävi hakemassa selvän 92-66-voiton Salosta perjantai-iltana. Valmentajat olivat ottelun jälkeen luonnollisesti suhteellisen eri tuntemuksin.

Kotijoukkueen päävalmentaja Mikko Tupamäki kehaisi voittajajoukkuetta ottelun jälkeen.

– Kaikki kunnia Seagullseille. He tulivat hyvällä intensiteetillä peliin ja olivat erittäin fyysisiä. Meidän peli meni aika pomputtamiseksi ja tänään ei pystytty joukkuetekemiseen pallonliikkeen kautta. Alussa yritettiin mennä sisään, mutta ei saatu sieltä mitään ja jotenkin passivoiduttiin. Paha maku jäi siitä, miten tulimme tauolta kentälle. Pahoittelut salolaisyleisön puolesta. Sisäpelistämme täytyy olla huolissaan, Tupamäki harmitteli seuran sivujen mukaan.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas oli sen sijaan iloinen joukkueensa ilmeestä.

– Ollaan oltu kaksi viime peliä hajuttomia ja mauttomia ja lipsuttu pois identiteetistämme. Saimme alle intensiivisen treeniviikon ja valmistauduimme tosi hyvin tähän peliin. Puolustus oli tänään hyvälaatuista, mutta eniten tyytyväinen olen joukkueen asenteeseen. Tällaisella pelillä meitä vastaan ei ole kiva pelata ja palasimme siihen, mikä toi meille voittoja alkukaudesta, Larkas iloitsi.