Karhu ja Pyrintö ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Lokakuun lopussa Pyrintö oli vahvempi Pyynikillä 90–92, mutta Karhu nappasi joulukuun kotiottelusta 77–61 voiton.

– Molemmilla joukkueilla on ollut viikko aikaa valmistautua otteluun, Karhun valmentaja Sami Toiviainen taustoittaa sunnuntain ottelua Karhun sivuilla.

– Meidän viikko on ollut hyvin mielenkiintoinen ja sanalla sanoen haastava. Pari pelaajaa on käynyt magneettikuvauksissa, yksi ollut kovassa mahataudissa alkuviikon ja muutama pelaaja vielä flunssan kourissa. Onneksi tilanne näyttää nyt jo paremmalta ja selvisimme todennäköisesti aika vähillä vaurioilla, joten pääsemme valmistautumaan Pyrintöä vastaan riittävän hyvin. Meidän on oltava kurinalaisia omassa hyökkäyksessä, jotta meidän heitonvalinnat eivät edesauta Pyrintöä juoksemaan kenttää. Siinä ehkä isoin yksittäinen asia, johon on keskityttävä, Toiviainen sanoo.