Katajan Teemu Rannikko teki historiaa jakamalla keskiviikon FIBA Europe Cupin ottelussa 10 syöttöä ja täten päättämällä sarjakauden 10,1 syötön keskiarvoon.

Ainakaan 25 vuoteen Euroopan kolmannella sarjatasolla ei ole päästy yli 10 syötön keskiarvoon. Rannikko otti huippusaavutuksensa rauhallisesti.

– Rehellisesti sanottuna en edes tiennyt koko syöttöennätyksestä, jos Jake (tiedottaja Siromaa) ei olisi tviitannut siitä. Totta kai se on hieno juttu ja varmasti lämmittää sitten jonain päivänä enemmän, mutten osaa sitä niin arvostaa. Jokaiseen kauteen kuitenkin lähtee pelaamaan maksimaalista suoritusta hakien jokaisessa pelissä. Ei ajattele sitä, että nyt pitää antaa syöttöjä ja nyt pitää pystyä tekemään koreja. Eletään kuitenkin siinä pelin mukana. Jossain pelissä tulee enemmän pisteitä ja jossain enemmän syöttöjä. Tänä vuonna on ollut enemmän sellaisia monen syötön pelejä. Se on tämän joukkueen hyvyys, että kaverit pistävät pallon pussiin ja pystymme pelaamaan hyökkäyspeliä niin kuin haluamme. Hieno saavutus varmasti, mutten osaa hirveästi arvostaa sitä tällä hetkellä, Rannikko totesi ottelun jälkeen vaatimattomasti.