Petteri Koposen edustama BC Himki hävisi Euroliigassa Olympiakosille 89-77 (38-43). Kotijoukkue Olympiakos kiri Daniel Hackettin ja Georgios Printezisin johdolla kahdesti kaksinumeroiseksi venyneen Himki-johdon tasaiseksi päätösneljännekselle, jolla kreikkalaiset viimeistelivät voiton. Himki on nyt Euroliigan F-jatkolohkon toisella sijalla.

Himki kykeni keräämän eron 12 pisteeseen ensin toisella neljänneksellä 27-39 ja kolmannella 44-56. Olympiakos sai puolustuksensa turvin pysäytettyä moskovalaisten hyökkäyspelin ja toisessa päässä Hackett (14/2) ja Printezis (30/9) pääsivät tekemään tuhojaan.

Päätösneljännekselle edettiin Olympiakosin 62-60-johdossa ja punavalkoisille ei löytynyt pysäyttäjää. Olympiakos vei viimeisen neljänneksen 27-17 ja Himki joutui lähtemään kotimatkalleen tappio niskassaan.

Koponen pelasi vain vajaat 5 minuuttia kirjauttaen kaksi syöttöä ja yhden torjunnan, mutta sutien kakkosensa 0/2 ja kolmosensa 0/3. Himkin tehokkaimmat olivat Tyrese Rice (14/3/8 syöttöä), James Augustine (13/5) ja Sergei Monja (12/3/3).