Bisons tärkeään voittoon VTB-liigassa

Virolainen Kalev sai kokea Loimaan Bisonsin nykykunnon VTB-Liigan sunnuntain kamppailussa Loimaalla. Biisonilauman komennossa suurimmaksi osaksi kulkenut ottelu oli kääntyä päätösjakson alussa vierailijoille, mutta Bisons korjasi kurssinsa ja karkasi lopulta 98-86 (48-36) –kotivoittoon.

Loimaan Bisonsin taival Itä-Euroopan VTB-Liigassa sai jatkoa sunnuntaina, kun biisoniveräjän parketilla vastaan astelivat KTP:sta tutun takamiehen Sharaud Curryn johtama Tallinnan Kalev. Bisons antoi näytteen vahvasta rutiinikunnostaan kaatamalla Kalevin lukemin 98-86 (48-36).

Voitto vaati Bisonsilta kuitenkin vahvan perussuorittamisen ylittämistä ottelun päätösjaksolla. Kamppailussa pelkääjän paikalla ison osan ajasta ollut Kalev kuroi kotijoukkueen kaksinumeroisen johdon kiinni kolmannen jakson aikana, ja nousivat neljän pisteen johtoon päätösneljännekselle lähdettäessä.

Bisons nousi kuitenkin voittoon kiinni tuttujen aseiden avulla. Puolustustaan aktivoittanut ja tiivistänyt Bisons piti Kalevin vain viidessä pisteessä jakson ensimmäiset kuusi minuuttia, vieden tuon kuuden minuutin jakson nimiinsä numeroin 22-5 ja karaten samalla koko kamppailun voittoon lukemin 98-86.

Voitto oli Bisonsille VTB-Liigassa kauden seitsemäs. Matkaa kahdeksantena majailevaan Nizhni Novgorodiin ja sarjan viimeiseen pudotuspelipaikkaan on sunnuntain otteluiden jälkeen kolme voittoa.

Bisonsin paras pistemies oli 25 pistettä heittänyt Martin Zeno, Jacob Burtschi nosteli 17, Tuukka Kotti 15, Paul Hill 12 ja Aubrey Coleman 10.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.