Petteri Koponen ja BC Himki joutuivat toteamaan Euroliigan hallitsevan mestarin Real Madridin paremmakseen Moskovassa loppunumeroin 82-93 (50-43).

Himki oli pitkään niskan päällä, mutta mielettömän pelin pelannut Gustavo Ayon otti ”Los Blancosin” harteilleen viimeisellä neljänneksellä.

Himkin Tyrese Rice ja James Augustine johdattivat toisella neljänneksellä kotijoukkueen 17-0-juoksuun, jonka päätteeksi Himki pääsi puoliajalle 50-43-johdossa. Tauon jälkeen Himki johti parhaimmillaan 10 pistettä 55-45, mutta Real Madrid vastasi omalla kirillään ja viimeiselle neljännekselle edettiin madridilaisten johdossa 69-71.

Päätösneljänneksellä Real Madrid otti lopullisesti kontrollin Ayonin dominoidessa levypalloja ja skoraten tehokkaasti. Himkillä oli vaikeuksia saada palloa sukasta läpi ja Real Madrid näki välittömästi tilaisuutensa tulleen venyttäen eron kaksinumeroiseksi neljä minuuttia ennen loppua. Himki pyristeli, mutta madridilaisten johto oli liikaa kurottavaksi.

Koponen sai peliaikaa vajaat 14 minuuttia heittäen 5 pistettä, hakien yhden levypallon ja riistäen kerran. Himkin pisteistä vastasivat Augustine (20/7), Aleksei Shved (17/1/6 syöttöä), Rice (12/4/9) ja Sergei Monja (14/5).