Kobrat antautui jo kolmannen kerran Biisoneille tällä kaudella. Perjantaisen pelin Bisons kuittasi 17 pisteellä.

Bisons hallitsi ottelua heti alkuhetkistä lähtien eikä Kobrat pystynyt vastaamaan.

-​​ Bisons tuli erittäin aggressiivisesti. He heittivät meidän pois pelisuunnitelmastamme. Toisella puoliskolla saimme paremmin kiinni, mutta johto oli kasvanut jo liian suureksi, Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton tiivisti ottelun jälkeen Bisonsin sivujen mukaan.

Greg Gibson oli äärimmäisen tyytyväinen vaihtomiesten esitykseen.

– Toinen kentällisemme oli tänään ensimmäistä parempi, se on fakta. Se on hyvä asia, jota olemme odottaneet. Tässä vaiheessa väsymys voi alkaa jo painaa ja tarvitsemme sitä, että vähemmän pelanneet tuovat kipinää peliin.

Kipinöitä todella sinkoili. Aloitusviisikko säkitti 45 pinnaa, vaihtopenkki vain kaksi vähemmän. Ilari Seppälä oli erinomainen, Ville Niemistö näytti välillä materialisoituvan tyhjästä jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen ja Eero Aaltonen (0/4) käytti vajaat 14 peliminuuttiaan puolustaen hienosti. Erityismaininnan ja valmentajan kehut ansaitsi myös Ville Mäkäläinen (7/5/2).

-Viimäk was back. Hän alkaa olla lähellä pelikuntoaan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Harva tietää, että hän jäi tänäänkin harjoitusten jälkeen juoksemaan 20 minuutiksi sprinttejä, jotta pääsisi parhaaseen kuntoonsa. Ja silti hän jaksoi pelata 25 minuuttia.

Vaikka Bisonsin seuraava peli on vasta maanantaina, ei joukkue ehdi homehtua sängynpohjalla. Vuorisen bussin keula suuntaa lauantaiaamuna klo 5.30 kohti Helsinki-Vantaata. Siitä alkaa yhdeksän päivän mittainen VTB-vieraskiertue. Gibson ei ole rankasta reissusta pahoillaan.

– Ajoitus on itse asiassa hyvä. Seura voi keskittyä seuran asioihin ja me pelilliseen puoleen.