Loimaan Bisons haki tärkeät sarjapisteet VTB-Liigan keskiviikon ottelussa Georgiassa. Vita Tbilisiä vastaan käydyssä kamppailussa Bisons näytti, mihin joukkue pystyy ”normaalilla” suorituksellaan. Biisonilauma johti ottelua käytännössä alusta loppuun, voittaen ottelun lopulta turvallisin 77-63 (38-26) –numeroin. Voitolla Bisons jatkaa VTB-Liigassa sijalla 10, kaksi voittoa pudotuspelipaikasta jäljessä.

Voitolla Bisons nousi samaan voittomäärään sarjataulukon yhdeksättä sijaa hallussaan pitävän Krasni Oktjabrin kanssa. Keskiviikon jälkeen Bisons on enää kahden voiton päässä kahdeksantena majailevasta Nizhni Novgorodista, ja samalla VTB-Liigan pudotuspelipaikasta.

Keskiviikon kamppailun voittajasta ei ollut epäselvyyttä ottelun avausminuuttien jälkeen. Bisonsin tuttu, tiivis ja aggressiivinen puolustus teki isäntien hyökkäyspelaamisesta ajoittain todella tuskaista ja toi vastaavasti virtaa loimaalaisten omaan hyökkäämiseen. Toisen jakson alkuminuuteilla Vita kävi vielä kolmen pisteen päässä Bisonsista, mutta biisonilauman repäistyä vajaassa neljässä minuutissa 12-0 –jakson nimiinsä, ei vierailijoiden johtoasema ollut enää ottelun aikana uhattuna.

Ottelun toinen puoliaika oli tempoltaan ja pelikovuudeltaan kenties astetta vaatimattomampaa kuin avauspuolikas, mutta Bisons onnistui silti pelaamaan ehjän 40-minuuttisen vaikeissa olosuhteissa ja normaalia vajaamman rotaation kanssa. Päätösjakson nimiinsä kahden pisteen turvin vienyt Bisons juoksi keskiviikon ottelussa lopulta turvalliseen ja vakuuttavaan 77-63 –vierasvoittoon.

Bisonsin riveistä vakuuttavinta jälkeä Georgiassa tekivät 20 pistettä ja 5 syöttöä tehtaillut takamies P.J. Hill, sekä joukkueen pistekärki, 21 pistettä heittänyt ja 5 levypalloa hakenut laituri Martin Zeno. Vakuuttavan tilastorivin toimitti myös sentteri Ike Udanoh, joka kirjautti tililleen tupla-tuplan 12 pisteellä ja 11 levypallolla, jakaen päälle vielä 4 koriin johtanutta syöttöä.