Viime kaudella NBA:n finaaleissa hävinnyt Cleveland Cavaliers oli aktiivisena siirtomarkkinoilla, kun se masinoi kolmen joukkueen vaihtokaupassa Channing Fryen riveihinsä.

Cleveland lähetti samalla Anderson Varejaon Portlandiin ensimmäisen kierroksen varauksen saattelemana ja sai Portlandista toisen kierroksen varauksen tilalle. Cleveland käytti toisen kierroksen varauksensa saadakseen Fryen Clevelandiin ja varauksen lisäksi Orlandoon matkasi takamies Jared Cunningham.

Frye pelasi Orlandossa tällä kaudella 44 ottelua ja tilastoi 5,2 pistettä ottaen lisäksi 3,2 levypalloa. Brasilialainen Varejao on pelannut koko 12-vuotisen uransa Clevelandissa, mutta on jäänyt tällä kaudella aikaisempaa pienemmälle vastuulle. Hän on tilastoinut vain 2,6 pistettä ja 2,9 levypalloa kymmenen minuutin peliajalla. Portland laittoi hänet välittömästi waiver-listalle. Cunningham siirtyi Clevelandiin täksi kaudeksi ja ehti 40 pelissä saada kasaan keskimäärin 2,6 pistettä.