Sasu Salin ja Gran Canaria etenivät Copa del Reyn välieriin voittamalla Coliseum De La Corunassa Valencian 83-78 (42-42). VTB-liigassa Petteri Koposen BC Himki vei ylivoimaisesti vieraissa Pietarin Zenitiä 103-72 (61-31).

Espanjan ACB-liigan kärjessä majaileva Valencia näytti kolmannella neljänneksellä paremmalta joukkueelta, johtaen enimmillään 10 pistettä 67-57. Gran Canaria tuli kuitenkin takaisin peliin ja vei viimeisen neljänneksen 26-13. Voiton myötä Gran Canaria eteni Copa del Reyn välieriin, jossa joukkue kohtaa Bilbao Basketin.

Salin (7/0) upotti kakkosensa 2/2 ja kolmosensa 1/3 reilussa 17 minuutissa.

VTB-liigassa Himki näytti kaapin paikan Pietarin Zenitille vieden jo avausneljänneksen 32-11 ja jättäen perävalot jälkeensä Sibur Arenalla. Koponen kuului joukkueensa parhaimmistoon heittämällä 16 pistettä, hakemalla 2 levypalloa ja jakamalla 5 syöttöä.