Vilpas matkaa perjantaina vajaan kolmen tunnin bussimatkan Tampereelle.

Viikinkiryhmään viime viikolla liittynyt Alex Vaenerberg on mukana, mutta ei pelaa vielä perjantaina seurojen välisellä sopimuksella. Vilpas on liigassa seitsemäntenä (11-16), Pyrintö viidentenä (13-14). Pudotuspelipaikoista siis taistellaan ja illan värit ovat punainen ja valkoinen. Kauden kohtaamiset ovat toistaiseksi Pyrinnölle 2-1.

Tamperelaisten uusin vahvistus J`Nathan Bullock liittyi ryhmään tammikuun lopulla ja on pelannut kolme ottelua tutussa Pyrintö-paidassa. 196-senttinen Bullock ei juuri esittelyä kaipaa, sillä tämä on jo neljäs kausi, jolloin vahva jässikkä nähdään Korisliigassa. Suomi-ura alkoi Kauhajoella 2012-2013 (16.9/6.7) ja jatkui kahtena seuraavana kautena Tampereella. Viime kaudella voimanpesä runttasi lukemat 15.6/5.8 pelaamissaan 13 ottelussa.

Vilppaassa Cavell Johnsonin korvannut Sherman Gay ei tunne sanaa ”tappio” Korisliigassa. 201-senttinen Gay on pelannut seurassa kaksi ottelua ja molemmat ovat päättyneet Vilpuran voittoon. Avauspelissä kaatui Karhu (11/5) suoraan lentokoneesta ja viime viikolla Los Angelesin mies haki Kouvojen päänahan (17/6) kahden pisteen trillerivoitossa.

– Pyrintö on viime pelistä vahvistunut erittäin kovatasoisella pelaajalla, J`Nathan Bullockilla. Kokenut Bullock tuo heille selkeästi lisää heittouhkaa nelospaikalle ja voimaa korin alle. Pyrintö on esiintynyt kotipeleissään erittäin energisesti ja ottanut kovia voittoja. Meidän on oltava valmiita ensimmäisestä minuutista lähtien, ettei Pyrintö pääse juoksemaan jalkoja alta, Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki pohtii seuran sivuilla.