Kouvot on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen takamies Ilari Seppälän kanssa.

Sopimus astuu voimaan, kun Seppälä on vapautunut sopimuksestaan Loimaan Bisonsin kanssa ja läpäissyt lääkärintarkastuksen.

– Hienoa saada Ilari takaisin Kouvolaan tuttuun ympäristöön vetämään projekti loppuun, kommentoi Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi Kouvojen sivuilla.

Mielissään on myös päävalmentaja Jyri Lehtonen, jonka työkalupakkiin Seppälän paluu tuo kosolti lisää vaihtoehtoja.

– Ilari pääsee kahdessa harjoituksessa sisään pelitapaan niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Hän on Tuomas Hirvosen kanssa paras luomaan palloskriinitilanteissa paikkoja muille. Ilarin tulon myötä Kyle Shiloh pääsee pelaamaan nykyistä enemmän laitahyökkääjän roolissa. Pääsemme myös nostamaan tempoa entisestään molemmissa päissä kenttää, Lehtonen sanoo.

22-vuotias Seppälä on edustanut Kouvoja tätä ennen jo kaikkiaan kuuden kauden ajan. Tällä kaudella Korikobrien kasvatti pelasi loimaalaisten riveissä 20 Korisliigaottelua, joissa hän tehtaili keskimäärin 9,2 pistettä.