Stephen Curry sivusi viime yönä jälleen yhtä NBA-ennätystä, kun viime yönä.

Curry on onnistunut nyt yhteensä 127 pelissä peräkkäin upottamaan kolmosen sisään, jolla hän nousee ennätystä ennen yksin hallussa pitäneen Kyle Korverin rinnalle. Currylla ei kestänyt kauaa nousta Korverin rinnalle, kun Golden State kohtasi Miamin, kun ensimmäinen kolmonen putosi pussin pohjalle jo 78 sekunnin pelin jälkeen. Edellisen kerran Curry jäi ilman kolmosta marraskuun 11. päivä 2014. Seuraavassa pelissä hänellä on mahdollisuus napata ennätys yksin nimiinsä ja tämänhetkisellä vireellään, hän saattaa hinata ennätyksen aivan uudelle tasolle.

– Se on aika järkyttävä numero mielestäni. Kun puhuin siitä viime vuonna, tiesin missä hän oli. Olin siinä vaiheessa 40 tai 45 pelissä ja muistan kuulleeni mikä numero oli. Se on hullua – joka ilta upottaa kolmonen. Joko heität hyvin tai huonosti, niin silti pystyt heittämään vähintään yhden sisään. Ennätyksen pitkäkestoisuus on aika hämmästyttävää, Curry totesi NBA:n kotisivujen mukaan.

Curry on tällä kaudella täysin omassa luokassaan kolmen pisteen heittojen onnistumisissa, sillä hän on upottanut bonusrajan takaa tällä kaudella peräti 266 heittoa. Häntä lähimpänä on joukkuekaveri Klay Thompson, joka on heittänyt 176 kolmosta pussiin.