Bisonsin harventuneet rivit ja jäljellä olevien pelaajien loukkaantumiset ovat nostaneet esille huolen joukkueen jaksamisesta kauden loppuun asti.

Loukkaantuneiden listalle joutui viimeksi Seagulls-pelin jälkeen Henri Niemistö, joka joutuu olemaan sivussa jonkin aikaa. Ronnie Clark, Matias Ojala ja Villematti Kopio ovat todennäköisesti palaamassa kokoonpanoon jo lähipäivinä mutta kovalla ottelutahdilla pelattaessa on selvää, että uusien loukkaantumisten riski on korkea. Lisäksi on kohtuutonta vaatia junioripelaajilta ylisuuria peliminuutteja Korisliigassa sekä kovassa VTB-liigassa.

Toinen huolta herättävä asia on kokoonpanojen vajaus tulevissa peleissä. Sekä Korisliigassa että VTB-liigassa pitää olla vähintään kymmenen pelaajaa kokoonpanossa. Vajauksista rankaistaan VTB-liigassa sakoilla, joita tässä tilanteessa ei ole varaa maksaa. Toisaalta loukkaantuneiden miesten velvoittaminen raskaille pelimatkoille on kohtuutonta ja se usein myös hidastaa kuntoutumista.

Joukkueen pyynnöstä Bisonsin hallitus on näin ollen päättänyt antaa luvan hakea täydennyksiä siirtoikkunan sulkeutuessa. Valmentajat hakevat nyt pelaajia, joille rahaa suurempi motivaatio pelata on mahdollisuus näyttää osaamistaan sekä Korisliigassa että VTB-liigassa.

Hallitus on asettanut mahdollisten täydennyspelaajien palkkabudjetiksi vain kulukorvaukset. Käytännössä seuran kulut eivät siis kasva, koska asunnot ja muut standardisopimuksiin kuuluvat asiat ovat jo olemassa.

Bisons toivoo, että myös taloudelliselta puolelta saadaan pian positiivista uutisoitavaa. Paljon neuvotteluja yhteistyökumppaneiden suuntaan on vireillä ja usko toiminnan jatkuvuuteen pysyy edelleen vahvana.

Bisons uutisoi tilanteestaan kotisivuillaan.