Uudenkaupungin Korihait tuskaili alkuvuodesta talousongelmien kanssa ja julkaisi tiedotteen, jossa ilmoitti loppukauden olevan vaarassa. Nyt Korihaiden tilanne näyttää paljon valoisammalta ja joukkue tavoittelee paikkaa Korisliigassa. Asiasta uutisoi Länsi-Suomi sivuillaan.

Seuran toiminnanjohtaja Marko Ruohola kertoo Länsi-Suomen sivuilla, että pahin on ohi ja joukkue voi siirtää katseet eteenpäin. Seuran yhteistyökumppanit tulivat pulassa olevan seuran apuun ja samalla toiminnan jatkuvuus varmistettiin.

– Voin iloisesti ilmoittaa, että ahdinko on voitettu. Kausi on pelastettu. Ei tarvitse miettiä nyt, ketä pelaajia pitää potkia pois kun ei ole varaa maksaa palkkoja, Ruohola kertoo.

Koko seurassa leikattiin palkkoja pahimman kurimuksen aikaan, mutta nyt joukkue pystyi vahvistamaan joukkuetta hankkimalla Katajasta Nicolai Hvidberg Andersenin ja joukkue tähtää nousuun.

- Halutaan pitää omissa käsissä tämä liigaan nousu. Se on seurassa erittäin suuri tahtotila ja oma henkilökohtainen missioni Korihaissa.

Korihait on tällä hetkellä I divisioona A:ssa kärkisijalla.