Stephen Curry on tällä hetkellä täysin pysäyttämätön pelaaja. Viime yönä hän kirjautti itselleen kerralla kaksi uutta ennätystä.

Ensinnäkin Curry rikkoi omissa nimissä olleen onnistuneiden kolmen pisteen heittojen määrässä ja kirsikkana kakun päälle hän heitti Oklahoma City Thunderia vastaan eniten onnistuneita kolmosia yhdessä pelissä. Curry tykitti peräti 12 kolmosta sisään hurjalla prosentilla (12/16) joista viimeisellä hän ratkaisi jatkoajalla ottelun Golden Statelle lähes puolesta kentästä. Aiemmin 12 kolmosta yhdessä pelissä ovat heittäneen Donyell Marshall vuonna 2005 ja Kobe Bryant vuonna 2003.

Samalla hän paransi jo ennestään nimissään ollutta ennätystä kauden aikana pussitetuista kolmosista. Nyt uusi ennätyslukema on 288 ja seuraavaksi tähtäin on 300.

Katso video Curryn kolmostykityksestä yläpuolen videosta.