Karhulla on viime aikoina ollut huolia loukkaantumisien kanssa, mutta tilanne näyttää jo hieman paremmalta.

Joukkueen kapteeni ja takamies Bojan Sarcevic oli ensin muutaman pelin sivussa kasvovamman takia. Sitten loukkaantumisten takia sivussa ovat olleet joukkueen paras pistemies Antti Kanervo ja Aleksi Akpaso. Edellisessä ottelussa Karhu haki kauden neljännen vierasvoiton, mutta sekin tuli kovaan hintaan. Lance Williams loukkasi jalkansa ja Sarcevic sai iskun keskivartaloon. Williamsin vamman vakavuus ei ihan vielä ole varmistunut, mutta hän saattaa jopa keskiviikkona pelata. Sarcevicin pelikunto ratkeaa vasta pelipäivänä ja siksi ennakkotiedoissa hänen kohdallaan on merkintä GTD. Kanervo ei ole keskiviikkona kokoonpanossa, mutta toivottavasti jo sunnuntaina.

Samoin Akpaso lähestyy pelikuntoa, mutta ei ole kokoonpanossa keskiviikkona. Loukkaantumisten takia Mikko Koivisto pukee Karhun peliasun päälleen jo keskiviikkona ja pääsee tekemään ensiesiintymisen kotiluolassa loistavien fanien edessä.

Karhu uutisoi pelaajatilanteestaan kotisivuillaan.