Karhu hakee kotiedulle varmistusta – ”Taistelemme kynsin ja hampain runkosarjan kakkossijasta”

Karhun taistelu runkosarjan kakkospaikasta jatkuu ottelulla Pyrintöä vastaan.

Keskiviikkona sarjakakkonen Karhu (19 voittoa/13 tappiota) saa vieraakseen Tampereen Pyrinnön (17/15), joka on sarjan kuntopuntarissa kärjessä yhdessä runkosarjan voiton jo varmistaneen Joensuun Katajan kanssa. Karhun peliä ovat viime aikoina sekoittaneet loukkaantumiset. Ensin sivussa oli Bojan Sarcevic, sitten joukkueen paras pistemies Antti Kanervo ja myös Aleksi Akpaso. Näiden lisäksi Cade Davis ja Lance Williams ovat pelanneet pienten vammojen kanssa. Tämä on tehnyt varsinkin harjoittelusta hankalaa, mutta myös pelaaminen on totta kai kärsinyt.

Karhu ja Pyrintö ovat kohdanneet kaudella kolme kertaa. Lokakuussa Pyrintö voitti Pyynikillä 90–92. Tammikuussa Pyrinnön 120-vuotis juhlaottelussa se oli parempi selvemmin numeroin 71–87, mutta karhuluolassa joulukuun puolivälissä Karhu voitti 77–61. Jokaisen keskinäisen ottelun on voittanut se joukkue, joka on ollut heittopelissään tarkempi. Kolmen pisteen voitolla Karhu varmistaisi paikan kärkinelikossa, sillä silloin Pyrintö ei enää pääsisi nousemaan Karhun ohi sarjataulukossa.

– Isot ja äärimmäisen tärkeät pelit jatkuvat vaihteeksi kotona. Taistelemme kynsin ja hampain runkosarjan kakkossijasta ja Pyrintö puolestaan vähintään pudotuspelien kotiedusta. Pyrintö on pelannut viime ajat erittäin hyvin ja meidän tuleekin olla valmiita heidän siirtymähyökkäysten ehkäisemiseen sekä loistavaan levypallopelaamiseen. Toivottavasti saamme keskiviikkona hallin täyteen loistavia ja äänekkäitä faneja, sillä nyt kannustusta tarvitaan, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen miettii tulevaa koitosta Karhun sivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.