Kevään varmin merkki on pudotuspelien pelaaminen Loimaalla. Biisonien osalta pleijarit alkavat aiemmista vuosista poikkeavasti vieraskentiltä. Puolivälierävastukseksi varmistui runkosarjan viimeisellä kierroksella Tampereen Pyrintö.

Josh Sparksia ei nähdä pudotuspeleissä Biisonien mukana. Papereiden piti olla kunnossa, mutta miehen paluu Suomeen tyssäsi rajalle rajavartiolaitoksen kumottua hänen viisuminsa. Päätöksestä voisi valittaa, mutta siitä ei olisi hyötyä liian pitkän käsittelyajan vuoksi. Sparks joutui alun perin lähtemään Suomesta, sillä hänen oleskeluaikansa Schengen-alueella tuli täyteen Sveitsissä vietetyn ajan vuoksi.

Bisons ei tiedottanut Sparksin tilanteesta aiemmin, koska prosessi oli kesken. Sparks pääsi käymään Loimaalla hakemassa tavaransa, mutta joutui jo torstaina takaisin Yhdysvaltoihin lähtevälle lennolle. Sparksin puuttuminen on erityisen ikävää, sillä Bisons tarvitsisi Tuukka Kotille apuja isoon päähän. Nyt seuraavat listassa vitospaikalle ovat Erkka Lahti ja Matias Ojala.