Bisons taisteli puolivälierät tasoihin – ”Meidän pitää jatkaa isolla sydämellä pelaamista”

Bisons onnistui kampeamaan taisteluvoiton 80–76 (32–37) sunnuntaina Pyrinnöstä. Samalla loimaalaiset tasoittivat puolivälieräsarjan 1–1.

Bisons voitti levypallotilaston, kaikkien yllätykseksi. Pyrintö ei kaudella ole tullut tutuksi järin kovana levypallojoukkueena, mutta olisi Tuukka Kotin poissaolon luullut näkyvän jotenkin. Koko kotijoukkue vaihtopenkkiä myöden nousi auttamaan tiukassa tilanteessa. Matias Ojala oli kymmenellä Biisonien aktiivisin, mutta PJ Hill ja Ville Mäkäläinenkin riipivät seitsemän levyä mieheen.

– Levypallot on kiinni pitkälti sydämestä, ei sillä ole lopulta väliä, kuinka pitkä on tms. Pitää vain pelata, siitä playoff-koriksessa on kyse, Greg Gibson totesi seuran sivuilla.

Pyrinnön ja Bisonsin kohtaamiset ovat tällä kaudella olleet siitä ennalta-arvattavia, että kumpikaan ei ole onnistunut vierasvoittoa kaivamaan. Voikin sanoa, että se joukkue, joka onnistuu ensimmäisenä vieraspisteet kuittaamaan, on vahvoilla.

– Nyt meidän pitää toisintaa nämä onnistumiset Pyynikillä. Täytyy muistaa, että emme ole voittaneet vielä oikeasti mitään, Gibson muistutti.

– Meidän pitää jatkaa isolla sydämellä pelaamista, Hill sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.