Heikon NBA-kauden pelannut Phoenix Suns hakee uutta päävalmentajaa. Joukkueen toivelistalla on mielenkiintoisia nimiä.

Phoenix jäi pudotuspelien ulkopuolelle seitsemännen kerran peräkkäin ja joukkue etsii uutta päävalmentajaa. ESPN:n mukaan joukkuetta aiemminkin valmentanut Mike D’Antoni, Golden State Warriorsin apuvalmentaja Luke Walton, nykyinen virkaatekevää valmentaja Earl Watson sekä entinen Suns-pelaaja Dan Majerle ovat Phoenixin toivelistalla.

Nykyään Philadelphian valmennusryhmässä toimiva D’Antoni ei lähtenyt Phoenixissa hyvissä merkeissä ja sama pätee pelaajalegenda Majerleen, joka toimi myös joukkueen apuvalmentajana pelaajauransa päätyttyä. Majerle aloitti vastikään Gran Canyonin yliopistojoukkueen päävalmentajana. Waltonin kintereillä on kaikki muutkin seurat, jotka etsivät uutta päävalmentajaa, joten todennäköisimmäksi vaihtoehdoksi jää Watson, jonka alaisuudessa Phoenix on pelannut 7/23. Watson on kuitenkin pelaajien keskuudessa pidetty ja hänen työhönsä on oltu seurassa tyytyväisiä.