Minnesota Timberwolvesin Karl-Anthony Towns nimettiin jokaisena kuukautena läntisen konferenssin kuukauden tulokaspelaajaksi. Itäisen konferenssin huhtikuun tittelin vei nimiinsä Toronto Raptorsin Norman Powell.

Powell tilastoi huhtikuun aikana 15,3 pistettä, 4,4 levypalloa, 2,5 korisyöttöä ja 1,4 riistoa. Hän ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin kuudesti kahdeksassa pelaamassaan ottelussa. Huippuhetki osui Brooklyniä vastaan, kun hän heitti 30 pistettä, otti yhdeksän levypalloa ja jakoi viisi korisyöttöä.

Townsista tuli ensimmäinen pelaaja sitten Damien Lillardin, joka nimettiin konferenssinsa parhaaksi tulokkaaksi jokaisena kuukautena. Lillard ylsi saavutukseen kaudella 2012-13. Huhtikuun peleissä Towns oli tulokkaiden pisteykkönen 18,9 pisteen keskiarvolla ja lisäksi hän kahmi 11,7 levypalloa ja torjui vastustajan heiton 1,7 kertaa.