Tampereen Pyrintö on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Pyrintö-kasvatti Joonas Cavénin kanssa.

23-vuotias ja 211-senttinen Cavén kirjautti kuluneella kaudella 51 ottelussa 8,2 pistettä ja 3,1 levypalloa. Kolmen pisteen heitot hän upotti 39-prosentin tarkkuudella.

– Erittäin hienoa, että Joonas päätti jatkaa meidän riveissämme. Tämä luo hienoa jatkuvuutta niin itse pelaajalle, kuin organisaatiollekin. Uskon, että Joonas vuoden kokeneempana Korisliigassa on valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti liigan eliittiä, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kommentoi sopimusta Pyrinnön tiedotteessa.

Ennen takaisin Pyrintöön siirtymistään Cavén ehti pelata edellisen neljän kauden aikana Espanjassa ja NBA:n D-liigassa.

Cavenin lisäksi Pyrinnöllä on voimassaolevat sopimukset Antero Lehdon, Petri Heinosen, Topias Palmin sekä Justus Kilpisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Ilkka Palviainen apunaan Juri Heinämäki ja Artem Khvorost.