Ilman liigalisenssiä jääneen taru loppu? – ”Todennäköisesti nyt joudutaan vetämään töpseli irti seinästä”

Suomen Koripalloliitto ilmoitti maanantai-iltana, ettei Bisonsin kriteerit täyttyneet liigalisenssin saamiseksi. Bisons BC ei suoriutunut vaadituista velvoitteistaan määräaikaan mennessä.

Bisons julkaisu sivuillaan uutisen, jossa lisenssipäätöstä hämmästellään:

Bisons on tehnyt hartiavoimin töitä turvatakseen upean tarinamme jatkon. Omistajamme / pitkäaikaiset taustamme ovat työskennelleet koko kevään saadakseen Bisonsin taloudellisen tilanteen kuntoon. Ja voimme ylpeänä todeta: Bisonsin jatko olisi nyt turvattu.

Tässä on nyt kuitenkin yksi iso mutta. Koripalloliiton liittohallitukselta tänään (maanantaina) saamamme päätöksen mukaan emme saa liigalisenssiä, koska emme ole täyttäneet kaikkia liigalisenssin talousvaatimuksia asetetuissa aikatauluissa. Olemme saaneet rahoituksen järjestettyä ja saisimme pöydän täysin puhtaaksi, mutta olisimme tarvinneet tähän muutaman päivän lisäajan. Koripalloliiton säännöstö ei tähän lisäaikaan taipunut, joten todennäköisesti nyt joudutaan vetämään töpseli irti seinästä ja yksi tarina saa päätöksensä.

– Toivoimme todella, ettei tähän olisi jouduttu. Toivoimme, että Bisonsin viiden vuoden aikana suomalaisen koriskenttään synnyttämää tarinaa ei olisi vedetty roskakoriin muutaman päivän vuoksi. Mikäli lisäaika olisi järjestynyt, Bisons olisi pelannut Korisliigassa myös ensi kaudella ja tarina olisi jatkunut, Bisonsin voimahahmo Ari Hannula summaa tilanteen lyhyesti.

– Ilmeisesti suomalainen koripalloilu ei tarvitse Bisonsia? Ehkä valitamme päätöksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan, ehkä emme, päättää Hannula Bisonsin uutisessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.