Seagulls solmi uusia sopimuksia – kaksi tärkeää palasta jatkosopimukseen

Helsinki Seagulls on solminut viime päivien aikana uusia pelaajasopimuksia. Joukkuetta on vahvistettu nyt kahdella pelaajalla.

Seagulls teki yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kapteenin ja ikitaistelijan Antti ”Jumppa” Niskasen kanssa. Niskanen viimeisteli viime kaudella ottelua kohden 3.6 pistettä, 2.9 levypalloa ja 0.8 syöttöä.

– Jumpan jatko on joukkueen identiteetin kannalta tärkeä asia. Koko Korisliigataipaleen Seagullsin kapteenina toiminut Jumppa tuo esimerkillään merkittävän määrän taistelutahtoa ja johtajuutta pukukoppiin. Hän tekee kaikkensa joukkueen ja voittamisen eteen, sanoo Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas seuran tiedotteessa.

Joukkue päätti myös jatkaa Korisliigakonkari Jason Conleyn sopimusta yhdellä vuodella. Viime kaudella Conleyn peliä häiritsivät loukkaantumiset. Kuntoutuminen on kuitenkin sujunut aikataulun mukaan ja hän on nyt valmis jatkamaan työtä siitä mihin se viime kaudella jäi. Pelaamissaan otteluissa Conley tehtaili keskimäärin 16.1 pistettä, 8.5 levypalloa sekä 2.0 syöttöä ja oli myös yksi liigan viime kauden tehokkaimmista pelaajista.

– Conley oli viime kauden aikana yksi tehokkaimmista pelaajista Korisliigassa. Lisäksi Coop on täysiverinen ammattilainen. Loukkaantuminen pilasi kauden ja aika pian oli selvää, että miehellä oli pelihaluja jäljellä. Saamme joukkueeseen esimerkillisen ammattilaisen, joka pystyy henkilökohtaisilla suorituksillaan voittamaan meille pelejä, kertoo Larkas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.