Kolme pelaajaa teki debyyttinsä Susijengissä – ”Kyllä tämä tästä lähtee”

Kolme uutta Susijengin pelaajaa sai tulikasteensa Susipaidassa lauantaina, kun Suomi kohtasi Belgian kesän ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Juho Nenonen, Fiifi Aidoo sekä Shawn Hopkins tekivät ensiesiintymisensä miesten maajoukkueessa.

– Ensimmäinen peli omalla maajoukkueuralla ja joukkueelle kesän ensimmäinen peli, niin olihan tämä vielä hakemista niin itsellä kuin tiimilläkin. Toisella puoliajalla puolustus näytti jo siltä kuin sen kuuluisikin näyttää, arvioi runsaat 12 minuuttia pelannut Nenonen Koripalloliiton tiedotteessa.

Päävalmentaja Henrik Dettmannilta löytyi kehua erityisesti Aidoolle, joka pelasi vahvasti erityisesti puolustuspäässä.

– Uudelle pelaajalle tällaiseen joukkueeseen on helpointa tulla sisään puolustuspelin kautta. Fiifi Aidoohan käytännössä herätti meidät omalla puolustuksellaan, jakoi Dettmann kiitoksia vastikään 20-vuotiaiden EM-kisat päättäneen sähäkän takamiehen suuntaan.

Belgialaistakamiesten painajaisiin tiensä uinut Aidoo kiitteli Dettmannia vastuusta ja kommentoi maajoukkuedebyyttiään hyväntuulisesti.

– Tehtäväni oli tuoda energiaa kentälle varsinkin puolustuspäässä. Mielestäni onnistuin siinä ihan hyvin. Kyllä tämä tästä lähtee.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.