Denver Nuggetsin takamies Gary Harrisiltä ei itseluottamusta puutu. Viime kaudella Denverin aloitusviisikkoon noussut Harris on kehittynyt jättiharppauksin.

Harris aloitti tulokaskaudellaan kuusi ottelua, mutta nousi viime kaudella joukkueen avainpelaajien rooliin aloittaen kaikki 76 pelaamaansa ottelua ja paransi pistekeskiarvoaan lähes yhdeksällä.

– Tein vain töitä. Treenasin kovaa tulokaskauteni jälkeisen kesän ja jatkoin työtekoa viime kaudella ja yksinkertaisesti sanottuna, en koskaan lakannut tekemästä töitä, Harris selittää rakettimaista nousuaan Denverin pelaavaan kokoonpanoon The Guardianin haastattelussa.

Harrisin yksi viime kauden kohokohdista oli, kun hän ajoi Indianaa vastaan voimalla korille ja donkkasi tylysti pallon sisään. Harrisin äiti oli tuolloin katsomossa, muttei nähnyt poikansa huippusuoritusta.

– Tämä on se asia, joka on nykymaailmassa pielessä. Kaikki ovat vain puhelintensa kimpussa eivätkä kiinnitä huomiota mitä ympärillä tapahtuu. Kaikki vain katsovat puhelintaan. Sitä hänkin luultavasti teki tai jutteli jonkun katsojan kanssa eikä seurannut. Jompikumpi niistä. Hän näki kuitenkin riittävästi uusintoja ja lisäksi hän pääsi hieman telkkariin ja uskon hänen nauttineen siitä, Harris kertaa tapahtunutta. Tilanteen voit katsoa yläpuolen videosta.

Itseluottamusta 21-vuotiaalta ei ainakaan puutu. Kysyättäessä, kuka on hänen suosikki amerikkalaisensa, tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä.

– Minä itse. Rakastan itseäni.