Kouvot osallistui kuluvalla viikolla keskiviikkona ja torstaina Lahti Basketballin isännöimään Luhta-turnaukseen. Kouvot kohtasi keskiviikkona isäntäjoukkueen ja torstaina Kouvojen tapaan Korisliigaan valmistautuvan Helsinki Seagullsin.

Lahtea vastaan Kouvot rullasi toisella puoliajalla helpohkoon voittoon, mutta Seagulls osoitti väkevällä tekemisellään sen missä Kouvoilla on vielä parannettavaa.

Lahti Basketball – Kouvot 61-101 (19-17, 20-26, 13-30, 9-28)
Kotijoukkue Lahti Basketball tuli otteluun mukaan hyvällä sykkeellä ja Kouvojen kone yskähteli vielä koko ensimmäisen kympin. Toisella jaksolla Kouvot alkoi saada paremmin juonen päästä kiinni. Kouvoilla tuli tähän otteluun kaksi uutta pelaajaa ja Tuomas Hirvonen sekä Arttu Saarijärvi pelasivat kauden ensimmäiset minuuttinsa. Tästä syystä yhteispeli ei ollut heti alkuun ehkäpä ihan totutulla tasolla. Koko toinen puoliaika olikin sitten Kouvojen hallintaa. Lahden pelintekijä Sami Ikävalko loukkaantui toisen puoliajan alussa ja se oli omiaan sekoittamaan kotijoukkueen hyökkäämistä. Kouvot jätti kotijoukkueen toisella puoliajalla 21 pisteeseen tehden itse samaan aikaan 58 pistettä. Positiivista oli se, että Kouvot pelasi tosissaan aina ottelun loppuun asti ja näin koko 40-minuuttia saatiin käytettyä maksimaalisesti hyödyksi uuteen kauteen valmistauduttaessa.

Lahti Basketball: Aleksi Alanen 9/2/2, Aleksanteri Ahola 9/2/2r, Roi Byman 9/0/2/1r, Rashad Smith 8/6/1/1r, Sami Ikävalko 8/2/4/1r, Jerald Fields 6/3/4, Ville Karvonen 6/1/1r, Reijo Ojanen 4/4, Robert Bärlund 2/1, Otto Aalto 0/2/2 ja Eemeli Lampen 0/0.
Kouvot: Steven Pledger 27/7/2/3r, Ville Kaunisto 13/5/3/1r, Tuomas Hirvonen 12/2/3/4r, Nicolai Andersen 10/6/1/1r, Osku Heinonen 9/3/3/2r, Teemu Knihtinen 8/4/3, Arttu Saarijärvi 7/4/1, Miikka Luosmaa 6/0/1/1r, Henri Kantonen 5/1/5/2r, Justin Browning 4/4/2/5r ja Raheem Appleby 0/0.

Seagulls – Kouvot 93-81 (25-21, 25-17, 26-22, 17-21)
Heti ottelun alkutahdeista lähtien oli selvää, että nyt pitää olla hereillä täydet 40-minuuttia. Seagullsin fyysisyys ja pelikovuus olivat täysin eri tasolla kuin mitä Kouvojen pelaajat olivat kauden aikaisemmissa harjoitusotteluissa kohdanneet. Seagulls vei ottelun ensi hetkiä, mutta mitä pidemmälle ensimmäinen jakso eteni, sitä paremmin Kouvot pääsi mukaan. 15-minuutin kohdalla joukkueet olivat tasoissa (29-29), mutta heti tämän jälkeen Kouvoille osui musta hetki jossa virheet seurasivat toistaan molemmissa päissä kenttää. Helsinkiläiset veivät viimeisen viisiminuuttisen ennen puoliaikaa 12 pisteellä (21-9) ja käytännössä tähän ottelu hyvin pitkälti ratkesikin. Seagullsin johto kävi suurimmillaan 19 pisteessä (59-40) hieman ennen kolmannen jakson puoliväliä. Kouvot pelasi edellispäivän tapaan ottelun kuitenkin loppuun asti ja viimeisellä jaksolla eroa saatiinkin hieman kurottua kiinni, mutta helsinkiläisten voitto ei ollut uhattuna enää missään vaiheessa.

Seagulls: Carl Lindbom 26/12/4r/1t, Ray Cowels 14/0/1/1r, Devonte Upson 11/2/1/1t, Jason Conley 10/12/1/2r/1t, Jyri Eboreime 8/1/2/1r, Antti Niskanen 7/5/2/1r, Antto Nikkarinen 7/4/6/2r, Ricky Waxlax 5/3/2r ja Alex Vaenerberg 5/2/4/1r.
Kouvot: Justin Browning 16/4/2/5r, Steven Pledger 15/4/1/1r, Ville Kaunisto 13/7/6/1r, Osku Heinonen 12/2/1/2r, Miikka Luosmaa 8/5/2, Arttu Saarijärvi 5/1, Nicolai Andersen 4/2/1/1r, Henri Kantonen 3/5/4/1r, Tuomas Hirvonen 3/1/2 ja Teemu Knihtinen 2/1/3/2r.