Ranskan liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen

© Kuva: Juha Tamminen

Gerald Lee Jr.:n edustama Le Mans veti pidemmän korren Henrik Dettmannin, Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourgista Ranskan Pro A -liigan avauskierroksen ottelussa sunnuntaina. Lee nosteli seitsemän pistettä ja Murphy vastasi kymmenellä pisteellä, ja Le Mans poistui kentältä 73-71 (40-24) -voitto mukanaan.

Le Mans oli ratkaista ottelun jo avauspuoliskolla karkaamalla käsijarru päällä pelanneelta Strasbourgilta 40-24-johtoon. Valmentajakaksikon Henrik Dettmann-Lassi Tuovi keittämät käärmekeitot kuitenkin alkoivat tehota kolmannella jaksolla, jonka Strasbourg vei pistein 11-24.

Päätösneljännes edettiin tasatahtia ja Strasbourg johti kaksi minuuttia ennen loppua turvallisen tuntuisesti 64-68. Le Mans tasoitti kuitenkin pelin vapaaheittoviivalta, jonka jälkeen Le Mansin Olivier Hanlan ja Strasbourgin Erving Walker vaihtoivat onnistuneita kolmosia tuodakseen pelin 71-71:een.

Ratkaisukorin nosti Le Mansin Wilfried Yeguete, kun ottelua oli pelaamatta 45 sekuntia. Strasbourg ei enää onnistunut korinteossa.

Gerald Lee Jr. tuli penkiltä peliin Le Mansille ja nosteli kymmenessä minuutissa seitsemän pistettä sekä blokkasi yhden heiton. Strasbourgin Erik Murphy heitti 24 minuutissa kymmenen pistettä, kaapi neljä levypalloa, riisti pallon kerran ja blokkasi yhden vastustajan heitoista.

Kentän hahmo oli Le Mansille 17 pistettä upottanut Ryan Pearson.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.