Viime kaudella Cleveland Cavaliersin riveissä NBA-mestaruutta juhlinut JR Smith on edelleen ilman sopimusta ensi kaudeksi. Cavs ja Smith ovat vääntäneet kättä pitkin kesää, mutta neuvottelujen pitkittyessä, Smithin ympärille on ilmestynyt mielenkiintoinen kosijaehdokas.

Cavaliersin ja Smithin sopimusneuvottelut ovat junnanneet koko kesän ajan eivätkä osapuolet ole päässeet sopimuksen ehdoista sopuun. Smith tiettävästi kysyy noin 15 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, kun taas Cavs on valmis tarjoamaan 10-11 miljoonan dollarin vuosiliksaa.

New York Daily Newsin mukaan Boston Celtics yrittää houkutella kokenutta Smithiä riveihinsä. Celticsin palkkabudjetti on tällä hetkellä yhdeksän miljoonaa dollaria alle palkkakaton, joten he joutuisivat tekemään hieman tilaa miehistössään houkutellakseen Smithin Bostoniin. LeBron James on jo ilmoittanut olevansa tuskastunut Cavaliersin ja Smithin pattitilanteeseen ja Smithin odotetaankin jatkavan Clevelandissa myös jatkossa. Mikäli sopimusta ei Clevelandin kanssa synny, on Celtics kärkkymässä haaskalla.