Henrik Dettmann uskoo parempaan – ”Parannamme joka pelissä”

© Kuva: Salttu Forsström

Henrik Dettmannin ja Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourgin vaikea alkukausi sai jatkoa keskiviikkoiltana, kun Strasbourg koki toisen tappionsa Mestarien liigassa häviämällä Avellinolle 69-72. Kaikki pelit mukaan lukien Strasbourg on tällä kaudella onnistunut voittamaan vain yhden pelin.

Strasbourg on vielä voitoitta Mestarien liigassa kahden vierasottelun jälkeen. Dettmann nosti pelaajilleen kuitenkin hattua pelin päätyttyä.

– Mielestäni joukkue pelasi todella hyvin. Jos olisimme voittaneet, istuisin tässä ja hymyilisin. Olimme lähellä voittaa. Meillä on vaikeaa, mutta pelaajat osoittavat paljon moraalia, parannamme joka pelissä, pelaamme kovaa ja taistelemme. Vaikka pelaamme ilman kahta isoa pelaajaamme, pystymme siitä huolimatta kilpailemaan tässä kilpailussa. Meillä oli yksi kilpailun paremmista joukkueista vastassa, Dettmann pohti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Seuraavalla kierroksella Strasbourg pääsee Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa kotikentälleen tällä kaudella, kun se isännöi belgialaista Oostendea.

– Kun tarkastelee kilpailua, niin tässä on hyvin vaikea voittaa vieraissa. Harva peli on päättynyt vierasvoittoon. Meillä oli peli käytännössä käsissämme, mutta olemme vähän nuoria sekä kokemattomia ja se oli ero tänään.

Strasbourg on kokenut kauden aikana useita niukkoja tappioita, mutta Dettmann uskoo parempaan.

– Tämä oli todennäköisesti kauden paras pelimme. Tämä oli ehjin pelimme ja pystyimme pitämään puolustuksemme yhdessä. On tietenkin asioita mitä pitää parantaa, mutta tämä osoitti, että joukkue reagoi hyvin, heillä on moraalia sekä rohkeutta ja he taistelevat ja kehittyvät, Dettman kehui suojattejaan.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.