Nokia-luotsi iloitsi voitosta – Kobrat-valmentaja manasi pallonmenetyksiä

BC Nokia voitti toisen peräkkäisen kotiottelunsa, kun nokialaiset kaatoivat Palloiluhallissa Lapuan Kobrat niukasti 73-70 (39-37).

BC Nokian päävalmentaja Ilpo Rantanen oli joukkueensa pelaamiseen pääosin tyytyväinen.

– Hieno fiilis voittaa toinen kotiottelu putkeen. Saimme huonon alun ja kolmannella jaksolla pieni notkahdus, mutta näissä kahdessa kotiottelussa olemme saaneet mustat hetket poikki ja pystyimme nousemaan. Olemme harjoitelleet paljon puolustuspään asioita ja ne myös toimivat paremmin. Levypallopeli taas meinasi tänään maksaa meille pelin. 73 pisteeseen en ole huolissani, heitimme kehnosti kaaren takaa, mutta ne olivat laatuheittoja, Rantanen kommentoi seuran sivuilla

Kobrien päävalmentaja Damion Dantzler sen sijaan manasi joukkueensa pallonmenetyksiä.

– Kaikki alkaa pallonmenetyksistä, menetimme pallon 19 kertaa ja se ei ole ikinä hyvä asia. Olen hämmentynyt, koska en tiedä minkä joukkueen saan jokaisena iltana. Yhtenä päivänä pelaamme loistavasti, toisena emme muista meidän pelejä. Onnittelut Nokialle ja Coach Rantaselle, he pelasivat tänään lujempaa ja ansaitsivat voiton, Dantzler mietti.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.