Kouvot palasi voittojen tielle, kun se kaatoi kotikentällään BC Nokian 96-87 (49-44). BC Nokia aloitti ottelun vahvasti ja oli ensimmäisen neljänneksen niskan päällä, mutta sen jälkeen Kouvot otti kuskin paikan eikä luovuttanut sitä missään vaiheessa.

Kouvoilta Steven Pledger (25) toimi jälleen pistenikkarina ja Rakeem Buckles (18/10) ja Ville Kaunisto (12/11) kirjauttivat tupla-tuplat. BC Nokialta Papa Dia (21) oli tehokkain.

Kataja haki vierasvoiton Kotkasta kaatamalla KTP:n 78-68 (36-41). Kataja ratkaisi ottelun toisella puoliajalla, kun se kiri ensin KTP:n taukojohdon kiinni ja viimeisellä neljänneksellä se oli terävämpi ratkaisuhetkillä.

Katajan Nino Johnson (23/14) oli pysäyttämätön korin alla ja kotkalaisilta Monyea Pratt (13/10) ja Sherman Gay (17) kannattelivat joukkuetta.

Pyrintö nappasi toisen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti Karhun selvästi 87-67 (37-36). Tamperelaisten voiton takeena toimi vahva toinen puoliaika, jolloin se teki eronsa ja hoiteli voittonsa.

Topias Palmi (24) jatkoi vahvaa kauttaan ja J’Nathan Bullock (22) säesti rinnalla. Karhun tehot lepäsivät Kammeon Holseyn (21) harteilla.

Voitoillaan Pyrintö ja Kouvot parantelivat asemiaan sarjataulukon alemmassa keskikastissa, kun taas Kataja jatkaa vahvasti kärkitaistelussa.