Lauri Markkasen valmentaja hehkuttaa suojattiaan – ”Yksi maan parhaista”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen loistovire Arizonassa jatkui viime yönä, kun hän heitti 22 pistettä Arizonan voittaessa Sacred Heartin selvästi 95-65. Arizonan valmentaja Sean Miller jakoi kehuja suomalaistykille ottelun jälkeen.

Markkasen sihti oli jälleen kohdillaan, kun hän heitti pelitilanneheittonsa 7/12 ja kaikki kuusi vapaaheittoaan sisään. Miller kehuikin erityisesti Markkasen heittotaitoa ja toivoo joukkueensa löytävän suomalaisässän kentällä entistä useammin.

– Lauri Markkanen on yksi maan parhaista etukentän hyökkäyspään pelaajista. Meillä on joskus iso mismatch ja hänellä on kyky heittää palloa. Isoksi mieheksi se ei ole tavallista. On meidän tehtävämme löytää hänet. Et voi pelata siten, että hän olisi vain normaali iso mies kentällä.

– On meidän velvollisuutemme oppia hänen hyökkäyspelaamisen arvonsa ja kuinka pelata hänen kauttaan. Lauri tehokas eikä ota huonoja heittoja. Tuo oli yksi helpoimmista 22 pisteen peleistä mitä olen nähnyt, Miller totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta