USA:n yliopistosarjassa nähtiin harvinainen suomalaiskohtaaminen – katso huippuhetket

Arizonan Lauri Markkanen ja Grand Canyonin Fiifi Aidoo pelasivat kumpikin joukkueensa suurimpiin lukeutumat peliminuutit, kun kaksi USA:n yliopistoliiga NCAA:n ”suomalaisjoukkuetta” iski peitsiään yhteen torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Shawn Hopkins urakoi puolestaan tupla-tuplan Troyn myllyttäessä Point Universitya.

Markkasen Arizona on totutusti kova kotikentällään McKale Centerissä ja niin tälläkin kertaa: ”Wildcatsilla” ei ollut paras heittopäivänsä, mutta joukkue keskittyi Grand Canyonin pelinrakentamisen hidastamiseen ja kruisaili tasapainoisella puolustustyöskentelyllä 64-54 (32-25) -voittoon.

Ottelussa juoksi kentälle kaksi viime vuosien HBA-Märskyn joukkuekaveria, joista kumpikin edusti viime vuonna sekä Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkuetta että Susijengiä. Arizonan Markkanen pelasi 35 minuuttia ja oli 11 pisteellään ja kahdeksalla levypallollaan joukkueensa parhaimmistoa. Grand Canyonin Fiifi Aidoo huhki puolestaan 27 minuuttia keräten joukkueelleen kolme pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston.

Markkanen kuului Arizonan tehovitjaan yhdessä Kobi Simmonsin (13/2/3 syöttöä) ja 11 pistettä heittäneiden Rawle Alkinsin ja Dusan Risticin kanssa.

Katso ottelun huippuhetket yläpuolen videosta.

Samaan aikaan Alabamassa Susijengin Shawn Hopkinsin edustama Troy myllytti Point Universitya häkellyttävästi 114-52 (69-26).

Hopkins oli virhevaikeuksien riivaama ja ehti pelata vain 13 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä, mutta BC Nokian kasvatti huhki peliaikaansa nähden huikeat tehot: 11 pistettä, 10 levypalloa, kaksi syöttöä, yhden riiston ja yhden blokin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.