Lapuan Kobrat sai enemmän kuin toivotun joululahjan, kun sähköinen posti saapui viimein toimistolle. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen Lawrence Kinnardin allekirjoitus komeili kuluvan kauden kattavassa sopimuspaperissa.

Kinnard pelasi edellisen kerran Lapualla kaudella 2013-14 reilun 16 pisteen ja 8 levypallon keskiarvolla. Tuolloin tasaisen vahvan kauden pelannut Kinnard jäi hiukan huikean Kyle Foggin varjoon. Foggin varjosta huolimatta Kinnard iski tilastoriveihinsä varsin vakuuttavat tehot. Kinnard oli myös erinomainen joukkuetoveri, joka tekee aina kaikkensa voiton eteen.

Lapualla vietetyn sesongin jälkeen University of Alabama at Birminghamin kasvatti on pelannut Puolassa ja Kauhajoen Karhussa. Karhussa Kinnard pelasi viime kaudella vajaan 13 pinnan ja 7 levypallon ottelukohtaisella keskiarvolla. Kinnard paikkaa Kobrissa ennen kaikkea sentteri Stephen Hurtin jättämää aukkoa. Hurt ei vastannut lopulta valmennusjohdon odotuksia ja siirtyi muutama viikko sitten Sloveniaan.

Kinnard saapuu Suomeen joulupäivänä ja on kokoonpanossa jo 28. joulukuuta BC Nokian vieraana. Kinnardin tulo joukkueeseen ei voisi paljon parempaan paikkaan tulla, sillä pelintekijä Mario Edwards on sivussa vielä useamman viikon. Kun vielä Jussi Turjan pelaaminen on lievän vamman takia myös epävarmaa, on kokoonpano jäänyt viime otteluissa turhan pieneksi. Kobrat menettää riveistään joulun jälkeen myös Roni Hyvärisen (armeija) ja Ilkka Keski-Saaren (työ), joten lisämiehistö on paikallaan.

Kobrat uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.