Memphis-tähti palasi pelikentille ja pääsi heti ennätyskirjoihin

© Kuva: Getty Images

Memphis Grizzliesin Mike Conley palasi kentille selkärankavamman jälkeen ja pelasi itsensä heti historiaan.

Conley mursi selkärankansa vain muutamia viikkoja sitten, mutta teki odotettua nopeamman paluun kentille toissa yönä. Hän tilastoi kahdeksan pistettä, kuusi syöttöä, kolme levypalloa ja kaksi riistoa. Hän nousi samalla Memphisin seuraorganisaation kaikkien aikojen parhaaksi pistemieheksi. Hän on nyt Memphis-urallaan tehnyt 8969 pistettä, jolla hän ohitti Pau Gasolin, joka teki kolme pistettä vähemmän.

Hän on Memphisin kaikkien aikojen ykkönen myös syötöissä (3681) ja riistoista (989). Hän on ainoastaan NBA:n kahdeksas pelaaja, joka on seurahistoriansa pisteissä, syötöissä ja riistoissa. Muut seitsemän ovat Michael Jordan, LeBron James, Gary Payton, Kevin Garnett, Dwyane Wade, Reggie Miller ja Isaiah Thomas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.