Karhu aiheuttamaan Seagullsille ensimmäistä kotitappiota – ”Vastustaja herättää paljon mielenkiintoa”

Korisliigassa kolmantena majaileva Karhu (10 voittoa/9 tappiota) lähtee sunnuntaina haastamaan sarjajohtaja Seagullseja (15/3).

Edellisessä ottelussa Karhu hävisi Tampereella Pyrinnölle 81–79, eivätkä sen vierasottelut ole muutenkaan vakuuttaneet. Vierassaldo 2/8 ei ole häävi, mutta kertoo siitä, että Korisliigassa on äärettömän vaikea hakea vierasvoittoja. Parempi vierassaldo on muuten vain Vilppaalla, Katajalla, Gullseilla ja Kobrilla. Karhun vierasvoitot ovat tulleet Kouvolasta ja Uudestakaupungista. Viidestä viimeisestä pelistä Karhu on voittanut neljä, mutta viimeiset 10 peliä ovat sujuneet saldolla 6/4.

Gulls on siis sarjajohtaja, eikä ole tällä kaudella hävinnyt vielä otteluakaan kotisalissa. Yhdeksän kertaa Lokit ovat Kisahallissa pelanneet ja joka kerta pisteet ovat jääneet Hesaan. Sarjan toiseksi paras kotijoukkue on Karhu, mutta nyt tuo energia ja voitonhimo pitäisi saada kentälle myös sunnuntaina. Gulls hävisi edellisen ottelun Nokialla. BC Nokia hyydytti Lokkien hyökkäyspelaamisen ja 77–69 voittoon. Viimeiset viisi peliä ovat sujuneet Gullseilta saldolla 3/2 ja 10 viimeistä 7/3.

Karhu ja Gulls ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Sarjan avauskierroksella karhuluolassa Gulls oli parempi pistein 72–80 ja marraskuussa Karhu joutui kotimatkalle 77–72-vierastappion jälkeen.

– Viikko käytetty vanhojen asioiden kertaamiseen ja yksityiskohtien hiomiseen, sekä treenattu uusia asioita koko kevättä silmällä pitäen. Vastustaja herättää varmasti paljon mielenkiintoa erinomaisen rosterinsa ja valmennuksensa takia. Joka pelipaikalla on kaksi erinomaista pelaajaa, joten coach Larkaksella on monia erilaisia mahdollisuuksia kokoonpanossaan. Tästä syystä joukkue on keikkunut sarjakärjessä koko kauden. Meidän on oltava valmiita omassa hyökkäyksessä Seagullsin aggressiivisuutta vastaan ja saada pallo liikkeelle, jotta pystymme saamaan sen edun, jota haemme omalla hyökkäyksellä. Tämä edesauttaa myös siinä, ettei Seagulls pääse juoksemaan kenttää, jossa he ovat kenties sarjan paras joukkue, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen painottaa seuran sivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.