Lauri Markkanen oli tulikuumana kolmosen takaa, kun Arizonan yliopisto venytti voittoputkensa yhdeksään otteluun. Markkanen oli yliopistonsa pistekärki 22 pisteellä heittäen neljä kolmosta sisään viidestä yrityksestä. Myös Alex Murphyn Northeastern oli voitokas ja Fiifi Aidoon Grand Canyon vei NCAA:n suomalaiskohtaamisen.

Arizona valmisteli irtiottoa Coloradosta toisen puoliajan alun 11-2-runilla, jonka myötä ”Wildcats” johti kaksikymmentä pistettä 59-39. Colorado pääsi vielä viiden pisteen päähän kolme minuuttia ennen loppusummeria, mutta Arizona piti päänsä ja nappasi 82-73 (39-27) -voiton.

Markkanen kärsi virhevaikeuksista, mutta oli kaikesta huolimatta joukkueensa paras pistemies 22 pisteellä, 6 levypallolla ja yhdellä syötöllä 22 peliminuutissa.

Arizonalle voitto oli yhdeksäs peräkkäinen.

Myös Alex Murphyn Northeastern venytti voittoputkensa seitsemän ottelun mittaiseksi. Northeasternin vahva puolustuspeli oli avainasemassa, kun ”Huskies” voitti kotikentällään James Madisonin yliopiston 64-54 (30-23).

Murphy ansaitsi jälleen joukkueensa runsaimmat peliminuutit, kun Murphyn veljeskatraan keskimmäinen heitti 15 pistettä, kahmi 5 levypalloa, jakoi yhden syötön ja torjui kerran 39 minuutissa.

NCAA:n suomalaiskohtaamisessa Fiifi Aidoon Grand Canyon voitti 31 pistettä heittäneen Joshua Braunin johdolla Joonas Tahvanaisen Utah Valleyn 82-72 (38-35).

Aidoo tehtaili 2 pistettä, 2 levypalloa, 2 syöttöä, 1 riiston ja 1 torjunnan 15 minuutissa. Tahvanaisen saldo oli taas yksi levypallo 9 peliminuutissa.

Saint Mary’s oli liian kova pala purtavaksi Remu Raitasen San Franciscon yliopistolle 63-52 (26-28). Raitanen viihtyi parketilla neljästä virheestä huolimatta 27 minuuttia heittäen kahdella kolmosella 6 pistettä sekä kirjauttaen tilastosarakkeeseensa yhden riiston ja torjunnan.