NBA-mestari hankki huippunimen riveihinsä

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliers on paikannut loukkaantumisten runtelemaa joukkuettaan hankkimalla riveihinsä Atlanta Hawksista Kyle Korverin.

Clevelandille tuli tarve takamiehelle, kun JR Smith mursi peukalonsa ja on pitkään sivussa pelikentiltä. Cleveland nappasi Atlantasta NBA:n yhtenä parhaimpana heittäjänä pidetyn Korverin. Vaihtokaupassa toiseen suuntaan liikahtivat Mike Dunleavy, Mo Williams, ensimmäisen kierroksen varausoikeus sekä rahaa.

Korver on heittänyt uransa aikana kolmen pisteen heitot sisään keskimäärin 42,9 prosentin tarkkuudella. Tällä kaudella hän on tilastoinut Atlantalle keskimäärin 9,5 pistettä, 2,8 levypalloa ja 2,3 korisyöttöä kolmen pisteen heittoprosentin ollessa 40,9.

Maaliskuussa 36 vuotta täyttävä Korver on uransa aikana pelannut myös Philadelphiassa, Utahissa sekä Chicagossa.

Atlantaan matkaava Dunleavy sen sijaan siirtyi kesällä Clevelandiin Chicagosta, muttei täyttänyt odotuksia. Hän tilastoi keskimäärin 4,6 pistettä ja 2,0 levypalloa. Viime kaudella mestaruutta juhlinut Williams sen sijaan parantelee polvivammaansa eikä häntä todennäköisesti nähdä kentällä tämän kauden aikana. Williams ehti jo kertaalleen ilmoittaa lopettavansa uransa, eikä hänen uran jatkoaikeista ole tietoa. Atlantan odotetaankin vapauttavan Williams.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.