Katajalle kova vastus FIBA Euro Cupin neljännesvälieriin

© Kuva: fiba.com

FIBA Europe Cupin neljännesvälieräparit arvottiin torstai-iltapäivänä Münchenissä. Mestarien Liigalle ainakin tämän kauden osalta hyvästit jättämään joutunut Kataja Basket kohtaa kaksiosaisessa pudotuspelissä saksalaisen Telekom Baskets Bonnin, joka isännöi avausottelua 8. helmikuuta. Ratkaiseva toinen kohtaaminen pelataan Joensuussa 22. helmikuuta.

Paikka kahdeksan parhaan joukkoon ratkaistaan Mestarien Liiga -karsinnan tapaan kahden ottelun yhteistuloksella.

Arpa oli monella tapaa suosiollinen Katajalle: ottelusarja saadaan päättää kotikentällä ja vastustaja tulee sopivan läheltä maasta, jonka liiga on yksi Euroopan tunnetuimmista. Eikä sovi unohtaa sitäkään, että Saksa on joensuulaisten eurotaipaleella uusi, piristävä tuttavuus. Kun vielä tiedostetaan, että Telekom Baskets Bonnin riveissä pelaa yksi legendaarisen mestaruuskevään 2015 luottomiehistä, laituri Ken Horton, ovat kasassa ainekset viihdyttävään pudotuspelisarjaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.