Petteri Koposen Barcelonan vaikeudet jatkuivat Euroliigassa, kun se hävisi perjantai-iltana Baskonialle kotikentällään. Antti Kanervon ja Matti Nuutisen hyvä esitys ei riittänyt Roannelle Ranskan cupissa.

Loukkaantumisista kärsivä Barcelona koki neljännen tappionsa viidessä edellisottelussa, kun se hävisi kotikentällään Baskonia Vitoria Gasteizille 79-93 (43-53). Koponen sai runsaasti vastuuta pelaten yli 29 minuutti ollen joukkueensa ykkönen pelatuissa minuuteissa. Hän tilastoi ottelussa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä. Barcelonan tili näyttää tällä hetkellä kahdeksaa voittoa ja 12 tappiota. Se on Euroliigassa tällä hetkellä sijalla 11.
Ottelutilastot

Kanervon ja Nuutisen Roanne kohtasi Ranskan cupin neljännesvälieräottelussa sarjaporrasta ylempänä pelaavan Antibesin. Roanne taisteli kunniakkaasti, mutta joutui lopulta taipumaan 74-82 (37-43)-numeroin. Kanervo ja Nuutinen olivat hyvässä iskussa, sillä Kanervo heitti ottelussa 15 pistettä ja Nuutinen 12. Kanervo saalisti myös yhden levypallon ja yhden syötön. Nuutinen lihavoitti tilastojaan kolmella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Tappion myötä Roannen taival Ranskan cupissa päättyi.
Ottelutilastot

Samuel Haanpää jäi Argentiinan liigassa ilman tilastomerkintöjä reilun 11 minuutin aikana, kun Obras Basket hävisi vieraskentällä Gimnasialle 87-80 (38-42). Obras on eteläisessä lohkossa viidentenä voitettuaan 28 pelistään puolet.
Ottelutilastot